TENTANG KAMI

Hai!!!

GELUGO diwujudkan pada 1 Oktober 2015 untuk orang-orang yang positif dan kreatif.

Misi kami adalah membawa kandungan yang memberi manfaat dan tambah nilai kepada hidup orang lain.

Jika anda mempunyai cerita, pengalaman, gambar, video atau apa saja yang menarik dan ingin dikongsikan bersama, hantarkan kepada kami di sini

Setiap kiriman anda amat kami hargai.

Sebarang teguran dan nasihat atau pembetulan berkenaan kandungan artikel yang di muat naik, sila inbox kami di FACEBOOK

 

*PENAFIAN

Segala maklumat yang terdapat di dalam blog atau facebook kami, diterbitkan untuk tujuan perkongsian umum sahaja. Kami tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan dan ketepatan maklumat.

Segala tindakan yang anda lakukan berdasarkan kandungan dari laman blog dan facebook kami adalah atas risiko sendiri. Adalah dinasihatkan supaya membuat pertimbangan yang rasional sewajarnya.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk apa-apa kerugian dan kerosakkan berkaitan dengan penggunaan maklumat dari laman blog dan facebook kami ini.

Adalah dimaklumkan bahawa kami juga tidak mempunyai kawalan dan aktiviti ke atas laman web lain yang di kongsi pautannya disini. Walau bagaimana pun, kami berusaha hanya berkongsi pautan dari laman web yang berguna dan beretika. 

*KOMEN & PANDANGAN.

Segala komen dan pandangan pengunjung di mana-mana artikel di laman facebook dan blog kami juga adalah tanggungjawab mereka sendiri dan tidak mewakili pendirian kami.

Kami tidak akan bertangungjawab di atas komen dan pandangan pengunjung yang berunsurkan provokasi, fitnah atau berniat tidak baik.

Jadi, fikir sebelum melontarkan sebarang komen dan pandangan anda di laman ini.

*ISI KANDUNGAN

Sekiranya ada mana-mana artikel yang diulang siar, kami akan berusaha dengan menyatakan sumber / kredit dan kami tidak akan menuntut artikel berkenaan sebagai hak milik kami.

Jika anda ingin menyiarkan / menyalin semula mana-mana artikel dari laman ini, sila maklumkan kepada kami terlebih dahulu dan meletakkan ‘sumber’ di penghujung artikel tersebut.

Sekiranya terdapat mana-mana artikel yang disiarkan melanggar peraturan / kesalahan di laman blog atau facebook kami, sila hubungi kami untuk kami turunkan / padam artikel berkenaan.

Kami memohon maaf atas kesilapan yang berlaku.

Terima kasih!

UPDATE: 5 / 7 / 2017

Advertisements